Trainer

‘Als programmamaker en teamcoach begeleid ik groepen op veel verschillende locaties  in hun professionele ontwikkeling. Als geen ander weet ik dat de plek van een training of coaching invloed heeft op het gevoel en de houding van deelnemers. Vaak kom ik in conferentieoorden met onpersoonlijke trainingsruimtes, vaak met weinig daglicht of gesloten vitrages voor de ramen. Of in ruimtes waar er geen raam of deur op kan en iedereen droge ogen krijgt van de centrale klimaatbeheersing… dit alles heeft een negatieve invloed op het energieniveau van de aanwezigen.

In mijn ervaring hebben licht, zuurstof en een sfeer van verbondenheid een positief effect op bijeenkomsten. Je prettig voelen om samen je team op een hoger niveau te brengen. Je open te stellen voor nieuwe inzichten. Je zo op je gemak voelen dat je zonder aarzelen kunt zeggen wat er nodig is om een stap verder te komen. Als professional, als mens, als team of als organisatie.

Vanuit die inspiratie heb ik PV30 (afkorting voor Poldervaart 30) laten ontwerpen en bouwen door Pieter Oosterhout architecten  in samenwerking met Progomm. Sinds 2011  werk ik niet alleen op locatie bij klanten, maar ontvang ik klanten ook met veel plezier bij PV30 exclusief vergaderen.

Laura van der Brugge MBA

Bedrijfskundige – interim consultant/teamcoach

www.chenta.nl