Esther Go | gomindful.nl

esther02

‘Ik zocht in Beuningen een ruimte waar ik mijn Mindfulness cursus kon geven. Toen ik PV30 eenmaal had gezien, hoefde ik niet verder te kijken. Inmiddels heb ik hier al vele groepen begeleid. Al bij de eerste keer voelen de deelnemers zich thuis en ontspannen, hetgeen ondersteunend is aan de meditaties. Regelmatig krijg ik te horen dat deelnemers hier tot rust komen, het zo fijn stil is en dat ze genieten van de omgeving en het uitzicht op het water. De cursusruimte is licht, rond en ligt wat lager, wat zorgt voor letterlijke verdieping, gezelligheid en verbondenheid. De oranje kleur van de bankjes ondersteunt deze thema’s ook.

Zelf vind ik het prettig dat er een aparte vide is, waar gepauzeerd kan worden. Hier heerst altijd een knusse sfeer. Iedereen voelt zich uitgenodigd om zelf een kopje koffie of thee te pakken en de ronde vorm zorgt er ook hier voor dat er ongedwongen wordt gecommuniceerd. Ook is het fijn dat er verder geen andere groepen of mensen aanwezig zijn; je huurt deze plek als enige.

In mijn cursus zitten we veel op de grond (matje) en heeft iedereen de schoenen uit; dan is het toch heerlijk warm door de aanwezige vloerverwarming!

Ik raad iedereen die interesse heeft om de ruimte te huren vooral aan om gewoon eens te gaan kijken. Deze ruimte moet je vooral vóelen!’

Esther Go

pedagoog en Mindful Parenting trainer
www.gomindful.nl
Fotografie: Heinart